Odsad i u Hrvatskoj: Kupite automobil preko interneta i dostavit će vam ga na kućnu adresu

 Foto: AutoZubak

ANJA Komadina je prva korisnica online usluge kupovine automobila koja uključuje dostavu vozila na kućnu adresu. 
 
Za hrvatsko tržište novu i inovativnu uslugu kupovine uvodi AutoZubak putem Neostar servisa, a u okviru koje će kupcima rabljenih automobila davati mogućnost dostave doslovno pred kućni prag. 
 
Kako sama usluga funkcionira najbolje je opisala gđa Komadina, odnedavna ponosna vlasnica Renaulta Clio: "Način prijema, rezervacije, isporuke, sve je odrađeno efikasno i vrhunski uz minimalnu moju asistenciju i u jako kratkom roku. Korištenje ove usluge uvelike mi je olakšalo kupnju automobila i malo sam uzbuđena zbog svega jer je prošlo svega tjedan dana, a vozilo je već tu." 
 
 
Iz Neostara javljaju kako online kupovina nije jedina novost. Naime, kupac uz automobil dobiva i sva osiguranja te dvogodišnje jamstvo i osiguran besplatni servis. Ukoliko vam se pak ne svidi automobil koji ste odabrali isti možete vratiti u roku do 15 dana.
 
Prema službenom izvještaju Državnog zavoda za statistiku prošle je godine trećina ispitanika u Hrvatskoj kupovala preko interneta, a sudeći po novim uslugama taj će udio nedvojbeno rasti. 
 

Pročitajte više