Opel Corsa zagrnula se OPC Line paketom opreme

Nakon premijernog predstavljanja u Parizu, Opel Corsa koja se smatra jednim od najpopularnijih  gradskih automobila, zagrnula se OPC Line paketom opreme koji jed donio agresivniji izgled.

Unutrašnjost pak donosi kožom presvučena Recaro sjedala, kožom presvučen sportski upravljač , OPC ručicu mjenjača i sportske nožne komande, a prisutna je i IntelliLink multimedija.

Kada se podigne poklopac agregata, pokaže se 1.6-litreni ECOTEC turbak s 207 KS i 280 Nm okretnog momenta čija se snaga na stražnje kotače šalje preko šest-stupanjskog ručnog mjenjača s kratkim prijenosnim omjerima. Njezina maksimalna brzinu je do 230 km/h i sprint do stotke za 6.8 s uz potrošnju od 7.5 l/100 km i emisiju CO2 od 174 g/km.

Želi li netko još bolje performanse ovog noviteta odabrat će opcijski Performance paket koji na novu Corsu OPC stavlja Drexelovu mehaničku blokadu diferencijala, tvrđu šasiju, Brembov kočioni sustav i 18-colne aluminijske naplatke

Agresivnije oblikovani branici s većim usisnicima zraka, veće podnice, nova maska, stražnji spojler, novi 17-colni naplatci koji skrivaju snažnije kočnice, dvostruki Remus i plavi lak karakterističan za OPC modele ono je što vidimo kada pogledamo novu Corsu OPC. 

Pročitajte više