Opel i Hrvatski košarkaški savez i dalje zajedno

OPEL i Hrvatski košarkaški savez uspješno surađuju već treću godinu zaredom. Prema ugovoru koji je danas produljen na još godinu dana, Hrvatski košarkaški savez, krovna organizacija ovog popularnog sporta u Hrvatskoj, koristi Opelova vozila.

Prema ugovoru, svakih šest mjeseci Opel isporučuje pet novih automobila, a sada već šesta isporuka obuhvaća dvije Zafire, dvije Merive i jednu Astru karavan.

Ova Opelova vozila svojom fleksibilnom i prostranom unutrašnjošću pokazuju da i natprosječno visoki ljudi mogu ugodno putovati čak i na duljim putovanjima.

Produljenje ugovora je potpisano uoči odlaska hrvatske reprezentacije na Europsko košarkaško prvenstvo u Švedskoj i tom je prigodom Damir Gavran, Opelov direktor marketinga u Hrvatskoj istaknuo: "Kroz ovu uspješnu suradnju koja teče već tri godine, Opel još jednom pokazuje odanost sportu, a pogotovo košarci koja u Hrvatskoj ima dugu tradiciju, baš kao i Opel. Opel je na hrvatskom tržištu u samom vrhu, a isto takav uspjeh želimo i našim košarkašima na europskom prvenstvu."

Pročitajte više