Opel Meriva odlazi u Petrinju

PREDSTAVNICI Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) su na prigodnoj svečanosti u Zagrebu i Dubrovniku uručili nagrade dobitnicima drugog kruga nagradne igre RBA Flexi tekućeg računa, pod nazivom “Uz Flexi račun ima prostora za sve. Pa i za nagrade”.

Glavnu nagradu drugog kruga izvlačenja, jednovolumenski automobil Opel Merivu s prilagodljivim sustavom sjedala nazvanim «FlexSpace» dobila je Marina Ljubanović iz Petrinje, a RBA MasterCard karticu s pologom od 25.000 kuna dobila je Gordana Meze  iz Velike Gorice.

U drugom krugu nagradne igre izvučeno je i pet dobitnika mobilnog telefona Sony Ericsson P900, od čega su četiri dobitnika sa zagrebačkog područja. To su: Dejan Husnjak, Slavica Kordić, Danijel Radeljić i Marija Štambuk,.

Dobitnica petog mobilnog aparata je Romana Cvjetković iz Dubrovnika. Nagradu joj je danas na svečanoj dodjeli u Dubrovniku uručio direktor RBA podružnice Tonći Vicelić. Glavna odlika RBA Flexi tekućeg računa je najniža kamatna stopa na dozvoljeno prekoračenje na hrvatskom tržištu, u rasponu već od 8,95 do 13,95 posto godišnje, odnosno od 8,45 do 11,95 posto za umirovljenike.

Pored toga RBA Flexi tekući račun pruža klijentu slobodu odabira visine dopuštenog prekoračenja u rasponu od 50 do 300 posto primanja.

G.V.

Pročitajte više