Optima Telekom izabrala Opel

NOVI pružatelj usluga fiksne telefonije na hrvatskom tržištu, tvrtka Optima Telekom kupila je flotu Opelovih vozila.

 Radi se o deset Astri, pet Corsi, tri Vectre i dva Comba. Corse su opremljene paketom opreme istog imena kao i novi telefonski fiksni operater (Optima), kojeg karakterizira povoljan omjer  cijene i dobivene vrijednosti. Paket opreme Optima sadrži između ostalog klima uređaj, daljinsko centralno zaključavanje, električne podizače prednjih stakala, zračni jastuk za vozača i servo upravljač.

Veća Astra odabrana je s paketom opreme Essentia koji sadrži zračne jastuke za vozača i suvozača te bočne zračne jastuke, dok su Vectre nove Design Edition linije.


"Posebno smo ponosni što je Optima Telekom izabrao upravo Opel, a meni je osobito zadovoljstvo da je među odabranim modelima praktičan i udoban Combo iz Opelove ponude gospodarskih vozila. Optima Telekom prepoznala je našu ponudu
kao najbolji omjer uloženog i dobivenog s paketima opreme koji u potpunosti zadovoljavaju potrebe svakodnevnog poslovanja. Sigurni smo da ćemo nastaviti uspješnu suradnju te da ćemo postati dugogodišnji poslovni partneri koji su pripomogli Optimi Telekom na putu prema poslovnom uspjehu“, izjavio je gospodin Darko Dobrić, direktor flotne prodaje General Motorsa za područje Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Pročitajte više