ORYX Rent a car potvrđeno najkvalitetniji rent a car

Foto: Press

HRVATSKI poslovni korisnici i dalje vjeruju vrhunskoj kvalitetI ORYX Rent a car usluga. ORYX Rent a car postao je certificirani nositelj QUDAL - QUality meDAL certifikacijske medalje i statusa "Br. 1 u kvaliteti". Kvaliteta koju ORYX Rent a car pruža svojim korisnicima, okrunjena je i ove godine zlatom medaljom za vrhunsku kvalitetu.
  

Ispitanicima, hrvatskim vlasnicima poduzeća, managerima, izvršnim direktorima, rukovodećim osobama u poduzećima, u anketi QUDAL - QUality meDAL 2017/2018 CROATIA Business putem web-obrasca postavljeno je sljedeće pitanje: "Navedite naziv davatelja rent a car usluga koji u Hrvatskoj nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete za poslovne korisnike".
 
Najveći je broj ispitanika na ovo pitanje odgovorio: ORYX RENT A CAR.
 
"I prije tri godine prilikom uručenja ovog istog priznanja naveo sam kako ovo nije samo još jedna nagrada već i snažna obveza prema našim korisnicima. Drago mi je da su prvenstveno naši djelatnici to prepoznali kao izazov i veliki uspjeh te još jednom dokazali našimkorisnicima da nam je njihovo zadovoljstvo na prvom mjestu. Hvala svim našim zaposlenicima koji su pridonijeli ovom uspjehu", izjavio je prilikom dodjele certifikata Ivan Zubak, predsjednik Uprave ORYX Grupe.

Kvalitetna ponuda i pouzdan najam vozila prepoznati su od poslovnih korisnika kao najbolje korisničko iskustvo u najmu vozila u Hrvatskoj. S poslovnicama diljem Hrvatske ORYX Rent a car svojim klijentima pruža nezaboravno iskustvo te učinkovitu i profesionalnu asistenciju pri svakom kilometru. Bez obzira na priliku za svoje klijente brine se osiguravajući im sigurnost, udobnost i bezbrižnost vožnje 

Pročitajte više