Osvježeni Audi A7/S7 Sportback s Matrix LED svjetlima

Osvježeni Audi A7/S7 Sportback krenut će u prodaju krajem ovog ljeta, a kupcima će nuditi prepravljenu jednodjelnu rešetku i novi odbojnik, kao i vrhunska Matrix LED svjetla s dinamičnim pokazivačima smjera. Na stražnjem dijelu vozila donekle su izmijenjeni odbojnik i ispušne cijevi.

###

Unutrašnjost putničke kabine nije se znatno mijenjala, a Audi je ovdje dodao nove materijale poput aluminijskih i drvenih umetaka te Valcona kože, kao i novih boja za sjedala. Novi A7 Sportback sada je opremljen nedavno predstavljenim 3.0-litrenim V6 TDI Clean Diesel motorom od 272, odnosno 218 KS u štedljivijoj 'ultra' varijanti koja troši 4.7l/100km uz emisiju CO2 od 122g/km. Tu je i moćnija 3.0-litrena TDI bi-turbo jedinica od 320 KS uparena s 8-brzinskim triptronic mjenjačem. Ostali motori upareni su sa 7-brzinskom S-tronic varijantom.

Audi je nadogradio i MMI Navigation plus sustav s MMI touch funkcijom koji je sada opremljen Nvidia grafičkim procesorom te u standardnom paketu ima mogućnost pristupa internetu. Sustavi za pomoć uključuju noćni mod, adaptivni tempomat sa stop&go funkcijom, te brojne druge sustave za detekciju opasnosti u prometu.

Pročitajte više