Otvoren autosalon u Beogradu, evo što možete vidjeti!

ŽELITE li vidjeti najznačajnije automobilske novitete na jednom mjestu posjetite BG Car Show i za 25 kuna uživajte u više od 100 premijera.

BG Cars Show je otvoren i trajat će sve do 28. ožujka. Osim sajma automobila kojeg će uveličati 350 izlagača iz dvadesetak zemalja s 50-ak autobrendova u okviru deset hala beogradskoj sajma istovremeno se održava i Motopassion sajam motocikala s oko 40 prisutnih marki motocikala, ATV i ostalih motornih vozila i bicikala.

Pritom će mnogima biti najzanimljivija hala 3 u kojoj izlaže krema auto industrije, od Audija, BMW-a i Mercedesa do Range Rovera i Jaguara. Širim masama najzanimljiviji će biti novi Renault Clio koji je netom predstavljen u Ženevi, a onima sklonim sanjarenju bit će itekako zanimljivo na jednom mjestu vidjeti novi Porsche 911, Bentley Continental GT ili prvi SUV iz Rolls Roycea. Izabran je i auto godine, a to je očekivano Peugeot 508. Druga je bila Toyota Corolla, a treći Ford Focus.

Cijena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, odnosno oko 25 kn. Pritom je za obiteljski izlet najbolji 27.03 kada je Family Day i obiteljska ulaznica stoji tek 800 dinara. Radno vrijeme sajma je od 10 do 20 sati. Sve u svemu, a uzevši u obzir kako se radi o sajmu na manje od 4 sata vožnje od Zagreba, ovo se čini kao odlična tema idućeg izleta automobilskih zaljubljenika. 

 

Pročitajte više