Ovako će izgledati Mercedesova nova C-klasa u karavanskoj izvedbi

Sveprisutni Theophilus Chin pojavio se s novom simulacijom nadolazećeg modela, ovaj put Mercedesove C-klase u karavanskoj izvedbi. Chin je svoju interpretaciju bazirao na špijunskim fotografijama s testiranja nekamufliranog modela tako da možemo reći kako se radi o prilično vjernoj simulaciji.

###

Naravno, do izražaja najviše dolazi stražnji dio automobila budući da se radi o karavanu, a odmah se mogu zamijetiti šira stražnja svjetla koja se protežu sve do poklopca prtljažnika te su postavljena horizontalno za razliku od okomite konfiguracije na aktualnom modelu.

Kromirane ispušne cijevi spretno su integrirane u stražnji odbojnik kao kod limuzinske izvedbe, a tu je i krovni spojler. Kao što se to može i očekivati od jednog karavana, automobil je opremljen srebrnim krovnim rešetkama, a zahvaljujući donekle većim dimenzijama, možemo očekivati povećanje prtljažnog prostora u odnosu na prethodnika koji je raspolagao prtljažnikom zapremnine 485 do 1500 litara. Službeno predstavljanje moglo bi se dogoditi već narednih mjeseci, no vjerojatnije na auto showu u Parizu ove jeseni.

Pročitajte više