Ovo je auto koji će ispuniti vaše želje: Upoznajte Peugeot Instinct

 Foto: Peugeot

NEDUGO nakon "slučajne" objave jedne fotografije reagirao je i Peugeot, te objavio više informacija vezanih uz njihovu najnoviju atrakciju. 
 
Peugeot Instinct je koncept kojeg ćemo prvi puta moći vidjeti početkom idućeg mjeseca u Ženevi. Radi se o impresivnoj interpretaciji shooting brake arhitekture, gdje se glavne kvalitete kriju ispod pokrova. Samsung ARTIK Cloud je samo jedna od njih, a omogućuje jednostavnu i transparentnu interakciju među povezanim uređajima i uslugama, tako da korisnik ni ne primjećuje tehnologiju koja se upotrebljava. Automobil je to koji pruža ugođaj autonomne vožnje, ali ako poželite, možete ga voziti i sami. I što je bitno, u oba slučaja pružit će potpuni užitak, kažu u Peugeotu. 
 
Njegova posebnost je da prepoznaje želje vlasnika preuzimajući podatke koje korisnik želi dijeliti s njim, one s pametnog telefona, povezanog sata ili iz pametne kuće. Automobil nudi četiri stila korištenja, dva za vožnju (Drive Boost ili Drive Relax) i dva autonomna (Autonomous Sharp ili Autonomous Soft). Pritom se sučelja konfiguriraju prije, tijekom i nakon vožnje, ovisno o odabranom načinu kretanja i profilu korisnika.
 
Atraktivni Peugeot pokreće hibridni pogon snage 300 KS. 
 

Pročitajte više