Poklonici u šoku: Dodge otkrio novi Charger

Foto: Dodge/Facebook

DODGE je danas priredio pravo iznenađenje na svojoj Facebook stranici. 

Bez ikakvih najava ničim izazvan proizvođač je objavio prve fotografije novog Chargera. Osim nekoliko fotografija, u objavi piše: "Kamera ili uređaji za snimanje nisu dopušteni. Prikazan pretprodukcijski model. Dostupno krajem 2024.“

Fotografije prikazuju model gotovo u potpunosti lišen kamuflaže. Ono što je vidljivo iz fotografija je da je zadržan vizualni identitet prethodnika. Iako niti jedna fotografija ne daje potpuno čist pogled na cijeli automobil, lako je vidjeti kako su najveća novost u vizualnom smislu LED svjetla sa svjetlosnim okvirom i osvijetljenim logom. 

I dok je dio poklonika u potpunosti zadovoljan izgledom, ipak postoji značajan dio onih koji ne vide ništa dobro u novom Chargeru. Ne sviđaju im se mala spojena svjetla, kažu da je linija krova disproporcionalna ostatku automobila, pa i da je cjelokupan dizajn nedorečen.

Mnogi su se tako složili kako su Charger i Challenger trebali ostati u ponudi sve dok se ne osmisli dostojni nasljednik. A ovo na fotografijama nije očito to. Pogotovo jer sve jako vuče na Dodge Charger Daytona SRT Concept EV, koncept prikazan još 2022. godine.

No cameras or recording devices permitted. 📵 Pre-production model shown. Available late 2024.

Objavljuje DodgePetak, 12. siječnja 2024.

Pročitajte više