Ovo je novi Hyundai i20

Hyundai je upravo objavio prve službene fotografije i poneke detalje o novoj generaciji i20 modela koji će svoju svečanu premijeru imati na auto showu u Parizu ove jeseni. Kako se i očekivalo, novi model tek je blijeda kopija spektakularnih dizajnerskih skica koje se nedavno imali prilike vidjeti i na autoclick.hr.

###

Ipak, novi i20 znatno je atraktivniji od svog prethodnika, a krasi ga unaprijeđena verzija dizajnerskog izričaja 'fluidne skulpture' karakterističnog za korejskog proizvođača. Vozilo je dugačko 4035mm te ima međuosovinski razmak produžen za 45mm čime je povećan prostor za noge putnika. Bez sklapanja stražnjih sjedala, Hyundai i20 nudi i izdašan prtljažnik od 320 litara.

Vrhunske verzije bit će opremljene LED stražnjim, odnosno dnevnim i pozicijskim svjetlima, stražnjom kamerom te panoramskim krovom. Fotografije unutrašnjosti za sada nisu dostupne, no poznato je kako će se tu naći redizajnirani, multifunkcionalni upravljač, stražnji otvori za klimu, vozačevo sjedalo podesivo po visini, USB, Bluetooth i AUX povezivost te start/stop gumb.

Pročitajte više