Ovi su auti najčešći motivi tetovaža

Screenshot: Youtube

MEĐU motivima tetovaža nerijetko se nalaze automobili, a među njima je jedna marka posebno popularna. 

Compare the market je odlučio istražiti popularnost automobila među tetovažama. A kad su društvene mreže u pitanju, posebno Instagram, jedna je marka automobila nenadmašan broj 1 u izboru onih koji se tetoviraju. 

 

Ako ste mislili kako se radi o nekim bjesnim automobilima, prevarili ste se. Najprodavanija marka i najčešći motiv na tetovažama je Volkswagen. Pretraživanjem Instagrama našlo se čak 5507 VW tetovaža. Poklonici Volkswagena su očito veliki ljubitelji marke. I nadasve vjerni, jer sliku Volkswagena će nositi cijeli život.

Zanimljivo, najčešće se biraju klasici, Buba i Transporter, a potom se mogu naći Golfovi, poneki Corrado i sl. Nakon Volkswagena slijedi Jeep s 2139 tetovaža, a treći je Cadillac s 1775 tetovaža. 

Compare the Market je tražio i najčešće automobile koji osvanu kao tetovaža na koži. Tu je apsolutni hit Chevrolet Impala s 823 tetovaža. Slijedi DMC DeLorean s okruglih 800, dok je treća Corvette s tek 180 objava. Prije spomenuta Buba i Transporter nalaze se na četvrtom i osmom mjestu.

 

Pročitajte više