Peugeot RCZ: U Hrvatskoj od lipnja

PEUGEOTOV atraktivni roadster na hrvatsko tržište pretpremijerno dolazi u lipnju kada će biti ponuđena specijalna serija Black Yearling, isključivo u crnoj boji i s motorom 1.6 THP
156 KS po cijeni od 222.222 kn do registracije. Požurite, jer će biti ponuđeno svega 10 primjeraka.

Komercijalizacija modela kada će biti ponuđene i sve ostale izvedbe modela predviđena je za rujan, i to s početnom cijenom od 195.000 kn. Tada će biti ponuđena i snažnija izvedba 1,6 THP motora sa 200 KS, kao i 2.0 HDI dizelaš sa 163 KS. 

Nema sumnje kako RCZ donosi prekretnicu u Peugeotovom poslovanju što govori i samo ime modela. Naime, ovo je prvi Peugeot u ponudi čije kojeg ne označava broj s nulom u sredini. Najkraće rečeno, RCZ je sportski 2+2 kupe dinamičnog izgleda i sportskog pedigrea.

Recimo i kako promocijska limitirana serija Black Yearling donosi bogatiju opremu, koja uključuje automatski dvozonski klima uređaj, sportska sjedala presvučena kožom, Xenon farove i parkirne senzore sprijeda i straga. Nadalje, svih deset primjeraka dolazi u crnoj boji, pet ih ima crnu kožnu unutrašnjost, a ostalih pet sivu.

Posebna serija može se odmah naručiti kod Peugeotovih koncesionara, a više informacija o ovoj posebnoj seriji možete naći i na službenim stranicama.

Pročitajte više