Nova Lancia: Ukrao prototip i potopio ga pa fotografije završile u medijima

Foto: Lancia

IZ kanala izvučen ukradeni prototip nove Lancije: ovo je novi Ypsilon.

Pojam preranog curenja fotografija upravo je dobio novi smisao. Naime, u javnost su doista procurile fotografije nove Lancije, i to nakon što je automobil završio u kanalu. Kako izvještavaju francuski mediji, vatrogasci u regiji Montbeliard  su obaviješteni jučer ujutro kako je u kanalu neki automobil kojem je krov još uvijek iznad vode. 

 

Ekipa je ubrzo stigla na mjesto nesreće, a uposleni su i ronioci. Međutim, nitko nije pronađen pa se pretpostavlja da je automobil napušten. Pravo iznenađenje uslijedilo je pri podizanju automobila. Utvrđeno je kako se radi o prototipu nove Lancije Ypsilon koji je nedavno ukraden.

Fotografije su ubrzo objavljene u brojnim medijima, pa smo tako dobili priliku vidjeti izgled modela koji će na tržište stići iduće godine. Možemo vidjeti neke detalje s koncepta Pu+ra poput crnih obruba kotača i specifično oblikovanih staklenih površina s izraženim okvirom. 

Podsjetimo, novi Ypsilon koristi e-CMP platformu, a koristit će i elektromotorni pogon s motorom od 156 KS i baterijom kapaciteta 51 kWh. Doseg bi trebao biti na razini od sasvim solidnih 400 km. 

 

Nous ne sommes pas le 1er avril, mais vous n'allez pas en croire vos yeux (et ce n'est même pas du putaclic !)

Objavljuje Le Nouvel AutomobilisteUtorak, 12. prosinca 2023.

 

Les pompiers de Montbéliard sont intervenus ce mardi matin rue du Port

Objavljuje L'Est Républicain Belfort-Héricourt-MontbéliardUtorak, 12. prosinca 2023.

Pročitajte više