Poželjniji od Golfa: U prodaju stigao T-Roc, poznate i cijene

 Foto: Volkswagen

TRENUTNO je najpoželjniji Volkswagen, ali i jedan od najatraktivnijih malih crossovera na tržištu. 
 
Volkswagenov T-Roc je nakon adventske premijere u Zagrebu konačno stigao u hrvatske salone, a ovog tjedna i službeno je startala njegova prodaja. Nudi se u kombinaciji 11 vanjskih boja i četiri boje krova, a ponudu čine turbo motori i dvije razine opreme. 
 
Najmanji podignuti model iz Wolfsburga je četvrtinu metra kraći od starijeg brata Tiguana, ali još uvijek zadržava visoku dozu upotrebljivosti. To potvrđuje 445 litara zapremine prtljažnika, ali i niz sigurnosnih i infotainment elemenata koji boravak u automobilu čine ugodnim i sigurnim i na duljim putovanjima. Dio njegove serijske opreme tako čine sustavi Front Assist sa City funkcijom kočenja u slučaju nužde i prepoznavanjem pješaka, sustav zadržavanja vozila unutar vozne trake Lane Assist te sustav Automatskog održavanja razmaka ACC.
 
 
U ponudi su tri TSI benzinska (1.0/115 KS, 1.5/150 KS i 2.0/190 KS) i jedan dizelski motor (2.0 TDI/150 KS), a naknadno će biti obogaćena dodatnim jedinicama. Početna izvedba, 1.0 TSI s ručnim mjenjačem i Design razinom opreme, stoji 142.000 kn. S obzirom na dostupnost DSG mjenjača i pogona na sve kotače, jasno je kako cijena može itekako rasti pa ne treba čuditi da top izvedba, 2.0 TSI DSG 4M Sport, stoji nemalih 252.143 kn. 
 
 

T-Roc cjenik 26. 1. 2018 by Index.hr on Scribd

Pročitajte više