Poznate cijene za novi Volkswagen ID.7 Tourer u EU

Foto: Volkswagen

NISMO morali dugo čekati na objavu cjenika. 

Volkswagen je objavio cijene za novi ID.7 na njemačkom i još nekim tržištima Europske unije. Kad je upravo Njemačka u pitanju, govorimo o početnih 54.795 eura, koliko Volkswagen traži za svoj prvi karavanski model s električnim pogonom. Za Italiju je objavljen start na 61.600 eura. 

Osmišljen u potpunosti po europskom ukusu, ID-7 Tourer u Pro izvedbi nudi 286 KS i bateriju od 77 kWh, što osigurava doseg od 607 km. Maksimalna brzina postavljena je na 180 km/h, a punjenje je moguće snagom do 180 kW, što znači da će baterija biti napunjena s 10 na 80% kapaciteta za točno 28 minuta. 

Jedan od najprostranijih na tržištu

S kapacitetom tovarnog prostora do 1714 litara, ovo je jedan od najprostranijih električnih automobila na tržištu. U osnovi nudi odličnih 605 litara prostora kad je naslon stražnje klupe u položaju za teret. Uzevši u obzir veliki međuosovinski razmak od 2971 mm, jasno je da ima natprosječno puno prostora za noge putnika straga.

Spomenimo kako prije spomenuta cijena uključuje opremu kao što su dvozonska klima, zaslon infotainmenta dijagonale 38 cm, head-up zaslon s AR tehnologijom, prilagodljiva rasvjeta i potpuni paket sustava asistencije. 

Volkswagen ID.7 Tourer se proizvodi u tvornici u Emdenu. 

Pročitajte više