Prius na hrvatskom webu

PRVI hibrid na hrvatskom tržištu dobio je zasebnu web stranicu na kojoj se nalaze sve informacije vezane uz Toyotin hibridni asortiman.

Na adresi  www.noviPrius.com dostupan je bogat sadržaj putem kojeg se posjetitelj može pobliže upoznati s hibridnom tehnologijom i samom implementacijom alternativnih pogona u auto-industriji. Naglasak je stavljen na novi Prius kojem je posvećen veći dio prostora, pa je tako primjerice moguće virtualnim putem upoznati se sa svim zanimljivostima vezanim uz model.

Na istoj adresi moguće je saznati više o povijesti Toyotinih hibrida koja seže u 1977. g. kada je prezentiran model Sports 800 GT. Nadalje, tu su i najsvježiji noviteti s hibridnim pogonom koje donosi Toyotina prestižna marka Lexus. 

Posjet stranicama je ujedno i najjednostavniji način upoznavanja s novom tehnologijom odnosno najnovijim inovacijama vezanim uz hibridni pogon. Naravno, pažnja je posvećena i ekološkom aspektu, gdje se posjetitelja informira o zanimljivostima poput te da se čak 90% Priusa može reciklirati. Putem kalkulatora štedljivosti moguće je direktno usporediti ekonomičnost jednog od vozila iz baze sa Priusom.

Također, na stranici je predstavljen detaljan pregled specifikacije i opreme, te cjenik modela koji je na raspolaganju hrvatskim kupcima.

Pročitajte više