Kupio BMW M3 pa zažalio. Pogledajte za što ga je mijenjao

Screenshot: Facebook/Wajahat Satti ua TeamHellcat

NEMA sumnje kako je BMW M3 tehnološki napredniji i daleko vozniji od američkog snagatora. Nekima to ipak nije dovoljno.

Wajahat Satti je na svojoj koži iskusio da sirovu snagu američkog muscle cara ne može puno toga zamijeniti, osim možda drugog modela sličnih gena. Užitak koji pruža gromoglasni zvuk V8 motora, ogromna snaga i strelovita ubrzanja bili su jači od njemačkog perfekcionizma. 

 

 

Objavljuje Wajahat Satti u Nedjelja, 17. prosinca 2023.

U Facebook grupi posvećenoj ljubiteljima Hellcata Satti je podijelio svoju priču. On je odlučio svoj Dodge Charger SRT Hellcat zamijeniti BMW-om M3 Competition. Iako ova dva automobila nemaju puno dodirnih točaka, mislio je kako će mu njemački bolid pružiti više užitka u svakodnevnom korištenju automobila. 

BMW raspolaže s više od 500 KS, nudi se i s pogonom na sve kotače, dok kvalitetom izrade nadilazi Dodge za nekoliko razina. Da, Hellcat je snažniji, ali sve to pada u vodu nakon prvog zavoja. Satti je u početku vjerovao da M3 ima svoje prednosti, ali prevagnuli su uvjerljivi razlozi da se drži Hellcata.

 

On je tako rekao da je nakon samo mjesec dana odlučio vratiti se u stari klub. Prodao je BMW i kupio SRT Charger Hellcat Redeye Jailbreak. “Nakon nekoliko dana shvatio sam da će mi nedostajati Hellcat V8 & Supercharger”, rekao je u objavi na društvenoj mreži. 

O ukusima jednostavno ne treba raspravljati, ali činjenica je da različiti ljudi imati različite ukuse. Za neke su grleni zvuk HEMI V8 zvijeri i fijuk kompresora privlačniji od savršenih voznih osobina BMW-a M3. Pitamo vas jeste li i vi među njima. 

Pročitajte više