Pronašli smo jedan primjerak Nevere za prodaju, cijena nije mala

Screenshot: James Edition

RIMAC Nevera je navodno vrlo tražena roba, ali jedno mjesto je sasvim sigurno još uvijek slobodno. 

Nakon što je šef prodaje Rimac Automobila ponovio u razgovoru s Mannyjem Khosbinom kako prodaja Nevere ide jako dobro i kako je ostalo još nekoliko slobodnih primjeraka, mnogi su se pitali može li se Nevera uopće kupiti, odnosno bolje rečeno naručiti. 

Planirana proizvodnja je 50 primjeraka godišnje u naredne tri godine, a sudeći po izazvanom interesu, američka turneja je polučila odličan rezultat. Kako god bilo, jedno mjesto je osvanulo na webu, a nudi ga Luxury Car Consulting iz Bons en Chablais u Francuskoj. Kako je objavio James Edition, ponuđač je spreman srediti kupcu Neveru za 2.469.887 USD, odnosno oko 2.1 milijun eura. 

U oglasu stoji kako se nudi jedno mjesto za narudžbu, a uvjet je da se radi o kupcu koji ozbiljnost svog nauma može potvrditi i debljinom novčanika. Kažu da je Nevera nazvana po moćnom olujnom vjetru te da nudi nevjerojatnu brzinu, ubrzanja i snagu iznad svih očekivanja. "Automobil je projektiran i ručno izrađen u Hrvatskoj, definiran funkcijom i iskovan iz ljubavi prema automobilima, Nevera je stvorena za pobjedu!“, stoji u opisu automobila. 

Pročitajte više