Rabljeno vozilo - isplativa i sigurna kupnja

U PRVOJ godini korištenja automobila vrijednost vozila pada za cca 30 posto od vrijednosti novoga vozila. U razdoblju od druge godine prema starijem vrijednost vozila je manja za cca 10 posto godišnje što kupnju rabljenog automobila čini i te kako isplativom kupnjom, ali do sada je kupnja rabljenog automobila predstavljala problem zbog nesigurnosti te mogućih novonastalih i iznenadnih troškova.

Zašto izabrati TRCZ kao svoga partnera u kupnji rabljenog automobila?

Cilj u TRCZ-u je poništiti razliku u kvaliteti usluge i sigurnosti kupnje rabljenog i novog vozila. TRCZ automobili imaju najveći lager rabljenih vozila u Hrvatskoj te vam uz klasičnu prodaju rabljenih vozila nude i širok spektar ostalih usluga povezanih sa samom kupnjom u svrhu sigurnije, povoljnije i jednostavnije kupnje. U ponudi imaju preko 400 vozila.

Posjetite novouređene internet stranice TRCZ automobila na adresi www.trcz.hr gdje možete provjeriti njihovu kompletnu ponudu vozilu.

Kako nude sigurnu kupnju?

Prilikom kupovine vozila u TRCZ automobilima možete biti 100 posto sigurni da je Vaš automobil detaljno provjeren i da sve komponente rade ispravno. Svako njihovo rabljeno vozilo pregledali su obrazovani i profesionalni stručnjaci tako da kupnja rabljenog vozila postaje sigurna, a vi znate kakav automobil kupujete. Nakon detaljnog pregleda prema rezultatima pregleda uklonjeni su svi uočeni nedostaci te je ujedno napravljen redoviti servis na vozilu Profesionalnim pregledom vozila u TRCZ automobilima utvrđuje se stvarno stanje kilometara što jamče uslugom - "Jamstvo stvarne kilometraže".

Njihova najveća referenca je 7000 zadovoljnih kupaca.

TRCZ autoklub

Sa ciljem podizanja kvalitete usluge osnovan je i TRCZ autoklub. TRCZ autoklub je Udruga udružena u Hrvatski autoklub. Kupovinom vozila u TRCZ automobilima automatski postajete članom TRCZ autokluba. Članom možete postati i uplatom godišnje članarine koju TRCZ autoklub subvencionira u iznosu od 25 posto. Svaki član dobiva člansku iskaznicu kojom dokazuje svoje članstvo u TRCZ autoklubu i HAK-u. Članovi TRCZ autokluba ujedno su i članovi HAK-a  te u skladu s tim stječu pravo na sve usluge i pogodnosti koje svojim članovima nudi HAK.

Korištenjem kartice TRCZ autokluba ostvarujte i dodatne pogodnosti kao što su popust pri kupnji vozila, rezervnih djelova, dodatne opreme, servisiranja vozila, i još mnoge druge pogodnosti.

Svi budući članovi TRCZ autokluba u TRCZ automobilima ostvaruju sljedeće pogodnosti: 
1. Jednokratni popust na kupovinu vozila - 2000 kn
2. Popust na kupovinu zimskih guma - 20 posto
3. Popust na kupovinu alumnijskih naplataka - 10 posto 
4. Popust na policu obveznog osiguranja - 7 posto

Sponzorirani članak

Pročitajte više