Range Rover ima pametna rješenja za 2015-tu

Land Rover je upravo predstavio Range Rover i Range Rover Sport za 2015. godinu, a osvježene je modele moguće naručiti već sutra. Roverovi inženjeri uspjeli su izvući dodatnih 40 Nm okretnog momenta iz 4.4-litrenog SDV8 motora koji sada razvija 740 Nm između 1700 i 3300 okretaja u minuti. Jedinica i dalje razvija 339 KS, a uparena je s unaprijeđenim, 8-brzinskim ZF automatskim mjenjačem.

###

Ostale izmjene uključuju drugačija svjetla, fiksirani panoramski krov i 19-inčne Satin tamno sive alu-felge za RR, odnosno 22-inčne inačice za LWB varijantu. Dostupne su i nove boje karoserije - Kaikoura kamena i Aruba srebrna.

Kupcima je na raspolaganji i tzv. Cargo Mode sustav koji automatski pomiče prednja sjedala prema naprijed u slučaju kontakta sa stražnjim sjedalima, a nakon potpunog sklapanja stražnjih sjedala, vraća ih u originalni položaj ukoliko je to moguće.

Standardni paket opreme na oba modela uključuje InControl Remote i InControl Secure sustave koji vozaču na raspolaganje stavljaju usluge pomoći na cesti i hitnih poziva, kao i Wi-Fi povezivost i mogućnost praćenja vozila u slučaju krađe.

Pročitajte više