Reakcija hrvatskog oktanofila na objavu Teslinog obožavatelja zapalila internet

Screenshot: TMCC/Facebook

LJUBITELJI Tesla Motorsa i električnih automobila okupljeni oko kluba Tesla Motors Club Croatia izazvali su poznatog automobilista koji je morao reagirati i izazvati tisuće reakcija poklonika.

U TMCC-u su se našalili objavom u kojoj su uz fotografiju navodnog zvučnika za simulaciju zvuka ispušnog sustava malo bocnuli ljubitelje automobila na fosilna goriva, a pritom i poznate oktanofile, među kojima je i Juraj Šebalj. 

"Za sve one kojima strujić "nema dušu", i ako nije to to dok ne "prešaltaš u nižu", ako se ne čuje da nešto struže i doziva novčanik svakih 15 dana, uskoro u ponudi je umjetni ispušni zvučnik sa omiljenim zvukovima za Šebalje, Željce i ostale "kolaportal" ravnofosilaše koji znaju o električnim vozilima više od onih koji ih zaista i voze više od 6/7 godina. 🙃S obzirom da uz miris i zvuk fosilca a uživate i nebulozne troškove izmišljenih kvarova i servisa, ovaj ispuh će biti oko 5000-6000€ ili na rate doživotno, a treba se mijenjati svakih 12 mjeseci u specijaliziranom servisu (da sačuvate garanciju na ispuh)", stoji u objavi.

Na odgovor nije trebalo dugo čekati.

"Jedno pitanje, "Dečki, jel vi *ebete šta?" bilo je dovoljno za gotovo sedam tisuća reakcija, ali i pravu raspravu s više od 300 komentara. 

Pročitajte više