Renault i Helley Hansen zajedno radili na Capturu

Renault je udružio snage s poznatim brendom sportske obuće i odjeće, tvrtkom Helley Hansen, na razvoju posebnog izdanja Renault Captura. Francuski je proizvođač po prvi put odlučio kupcima tog modela ponuditi svoj Extended Grip sustav koji poboljšava prianjanje na zahtjevnim površinama poput pijeska, blata, snijega itd.

###

Automobil je dobio ekskluzivnu Flamme crvenu boju s kontrastnim crnim krovom, a u ponudi su i tri druge kombinacije: Etoile crna s krovom boje slonovače, Cassiopee siva sa crnim krovom i boja slonovače s crnim krovom.

Captur Helley Hansen nudi kožne presvlake u standardnom paketu te 17-inčne alu felge u crnoj boji s dijamantnim efektom. Ostala oprema uključuje R-Link multimedijski sustav, automatsku klimu, elektronički sklopive retrovizore, podesive maglenke i grijana prednja sjedala.

Postava motora ista je kao i kod standardnog modela i uključuje Energy TCe90 i TCe120 jedinice uparene s EDC automatskim mjenjačem ili pak štedljivi Energy dCi90 agregat uparen s ručnim, odnosno EDC mjenjačem. Prodaja će na europskom tržištu započeti ovog lipnja.

Pročitajte više