Renault Sport je sredio Captura, već je u prodaji

Foto: Renault

NAŽALOST, nije ono što ste mislili.

Odmah na početku da razjasnimo. Ne radi se o R.S. izvedbi već je u pitanju R.S. Line razina opreme. Smještena odmah ispod Initiale Paris razine koja već ulazi i u premium ponudu, ovaj paket stilo donosi osjetno razigranije uređenje naklonjenije mlađoj klijenteli. 

Izvana se automobil distancira tzv. F1 blade dodatkom na prednjem odbojniku i saćastom maskom sprijeda te oznakom izvedbe i dekoracijom straga. Bok je oplemenjen novim 18-inčnim naplatcima Le Castellet. Odlično za Captura koji sam po sebi izgleda odlično.

Već otvaranjem vrata na pragu nailazimo na Renault Sport natpis, a potom korisnika očekuje atraktivniji tapecirung s crvenim naglascima, a nalazimo ih čak i na otvorima ventilacije, ručicama i kožom obloženom upravljaču. Stakla su dodatno zatamnjena, a na popisu standardne opreme su prednji i stražnji parking senzori, kamera te bežično punjenje. 

Prodaja je već započela na francuskom tržištu, i to cijenom od 28.400 eura za TCE 140 izvedbu s ručnim mjenjačem. Inače, nudi se i u kombinaciji automatike te E-Tech hibrida.

Pročitajte više