Rolls-Royce na Crvenom Trgu

POSLJEDNJEG dana ožujka Rolls-Royce je službeno otvorio vrata svog najnovijeg salona na adresi Crveni Trg br. 1, Moskva.

Salon automobila marke, koja je u svijetu postala sinonim za najluksuznije i najskuplje automobila, otvorio je vrata na najprestižnijoj adresi u Moskvi, a time i Rusiji. Salon je otvoren u zgradi u kojoj se nalazi i muzej, a nalazi se nasuprot katedrale.

Potencijalni kupci kojih u Rusiji ima doista mnogo, će od danas u neposrednoj blizini svojih domova moći razgledati najnoviji Phantom vrijedan više od 300.000 eura.

Posebna atrakcija je Rolls-Royce koji je pripadao Lenjinu, a nalazi se na privremenoj posudbi u prostorijama zastupstva.

Tony Gott, direktor  tvrtke Rolls-Royce Motor Cars, je prigodom svečanog otvaranja rekao: "Sretni smo što u Moskvi otvaramo svoj najnoviji salon. Posebna nam je čast što se nalazimo u centru ruske države. Kako je već do sada nekoliko Phantoma prodano u Rusiji, nema razloga da ne uspijemo".

Rolls-Royce ima u Europi sedamnaest dilera raspoređenih na sedam zemalja, a to su Belgija, Monako, Nizozemska, Njemačka, Španjolska, Švicarska i naravno Velika Britanija.

Miljenko Nikolić

Pročitajte više