Ronaldo u novom Porscheu

 Foto: Istagram/Christiano Ronaldo, Porsche

TEK par dana nakon profesionalnog razočaranja Messijevim osvajanjem Zlatne lopte popularni nogometaš osvanuo je u novom Porscheu vrijednom preko 200.000 EUR.
 
I to ne bilo kojem. Ovaj put u pitanju je 911 Turbo S snažan 580 KS i spreman da pojuri sve do 330 km/h. Ionako brzi Ronaldo sada je još brži, u Porscheu će 100 km/h uhvatiti za 2,9 sekundi. Inače, novi 911 Turbo S u salone stiže kroz nekoliko tjedana. 
 
 
Porsche će ovom nogometnom stručnjaku zasigurno biiti dobrodošla prinova u plemenitoj ergeli koju godinama skuplja. Sa obzirom na automobile za čijim je upravljačem viđen Ronaldo nema problema u favoriziranju samo jedne marke.
 
Tako je posljednjih godina viđen u gotovo svim premium sprtašima uključujući Bugatti Veyron, Rolls Royce i Bentley. Porsche je imao u nekoliko navrata, a posjeduje barem dva Cayennea. Inače, prije nešto više od dva tjedna Ronaldo je kupio Porsche i svojoj majci za rođendanski poklon. 
 
 
A što se tiče Zlatne lopte, nju mu je opet preoteo najžešći konkurent, Lionel Messi, i to peti put ostavivši ga na drugom mjestu iza sebe. Ronaldo je Zlatnu loptu osvojio u tri navrata, 2008. 2013. i 2014. g. 

Pročitajte više