Rusi otkrili interijer nove G klase

Screenshot: YouTube
 
NAJSTROŽE čuvani Mercedesov novitet je trenutno G klasa koja će se početkom godine predstaviti u potpuno novom izdanju, četiri desetljeća nakon lansiranja.
 
Na Instagram profilu Auto Trade Moscow pojavilo se nekoliko fotografija nove G klase, a među njima je i nekoliko koje u potpunosti razotkrivaju interijer Mercedesova noviteta. Prvi put se tako može vidjeti centralna konzola, ali i obloge vrata. 
 
 
Najveća novost u odnosu na aktualni model je upravo u centralnoj konzoli koju sada karakterizira minimalistički pristup dizajnu. Novost su i okrugli ventilacijski otvori, dok je ostatak dizajna inspiriran stilom E i S klase. Nije se štedjelo ni na oblogama vrata, na kojima se nalaze kontrole podešavanja sjedala, te dio za podizače prozora i podešavanje retrovizora smješten na samom vrhu panela. Savršeno za sve koji se vole laktariti tijekom vožnje.
 
Ako je vjerovati špijunskim fotografijama, G klasa izvana se nije puno promijenila. Ispod poklopca se pak očekuju osjetno napredniji i štedljiviji motori, a dalje od 4.0 V8 u AMG izvedbi se neće ići. 
 
Nova G klasa će premijerno biti prikazana početkom iduće godine na salonu u Detroitu.
 

 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Mercedes, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Mercedes.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više