Šef Skywortha: Naš automobil produžuje život za 30 godina

Foto: Skyworth

Patite li od visokog krvnog tlaka ili se želite riješiti proljeva i poboljšati imunitet, Skyworth je automobil za vas, tvrdi osnivač ove kineske tvrtke Huang Hongsheng.

Huang, osnivač tvrtke Skyworth Auto, izjavio je na sajmu automobila u Pekingu da bi vožnja Skywortha životni vijek svakog vlasnika produžila za 30 godina, što znači da bi mogli doživjeti stotu.

"Otkako sam počeo voziti električni automobil Skyworth, moj visoki krvni tlak, dijabetes i drugi problemi su izliječeni", rekao je.

"Može produžiti život za 30 godina"

Ovo nije prvi put da Huang govori ovakve stvari. Na tehnološkoj konferenciji Skyworth Automobile Spring 2023. iznio je slične tvrdnje. Ted je reako da je prosječni život poduzetnika 10 godina kraći od uobičajenog, ali se može produžiti za 30 godina korištenjem Skyworth automobila. Njegova tvrdnja je da automobil pomaže na staničnoj razini proširiti granice ljudskog životnog vijeka.

Naravno, nema dokaza iza Huangovih tvrdnji. Međutim, Skyworth na svojoj web stranici tvrdi da model EV6 ima tehnologiju aktivne promocije sna koja navodno može pomoći zdravlju vozača aktivnim promicanjem stanja dubokog sna zajedno s aktivnim praćenjem kvalitete sna i zdravstvenih pokazatelja.

Huang svaki dan spava u autu u podne i tvrdi da je to bolje nego spavati u uredu te kaže da ako spavate u uredu mislit ćete na posao.

Auto dobio jednu zvjezdicu na testu sigurnosti pri sudaru

Skyworth je jedan od mnoštva opskurnih kineskih proizvođača vozila. Izvorno je tvrtka bila poznata kao Skywell New Energy Group, a osnovana je 2017. i započela je kao suradnja između proizvođača kućanskih aparata Skyworth i Nanjing Golden Dragon Bus Company koja je također poznata po imenu svoje marke Skywell.

Huang Hongsheng, koji je također poznat kao Stephen Wong, postao je predsjednik Skywella 2012. i do 2015. bio je vlasnik 80% tvrtke. U travnju 2021. odjel za nove automobile preimenovan je u Skyworth kako bi se razlikovao od proizvođača autobusa.

Čini se da tvrtka ima samo jedan model Skyworth EV6 koji je prije bio poznat kao Skywell ET5. Prošle godine automobil je uspio osvojiti jednu zvjezdicu na C-NCAP testu sigurnosti pri sudaru. EV6 je električni automobil.

Prodaja automobila u Kini je loša, a iFeng je izvijestio o prodaji u Kini od 21.900 u 2022. i 18.600 u 2023. u odnosu na cilj od 40.000 prodanih vozila.

Huang je 2006. izašao iz zatvora nakon što je odslužio tri godine zbog uloge u pronevjeri novca iz podružnica Skywortha.

Pročitajte više