Idiot ukrao Cybertruck. Nije dobro prošao

Ilustracija: Shutterstock

Krađa jednog od najupadljivijih vozila na cesti vrlo je čudan izbor. Sada dodajte tome činjenicu da vozilo u pitanju ima ugrađen GPS pratitelj. Ništa od ovoga nije jako inteligentno, ali postaje gore jer je osumnjičeni nakon toga pokušao pobjeći. Pa, barem nakratko, piše Carscoop.

Taj osumnjičeni je Corey C, 41 godina, iz Milforda, Delaware. Policija kaže da je ukrao Tesla Cybertruck iz kuće u Lincolnu, u američkoj saveznoj državi Delaware. Policajci su došli do te kuće i saznali koje je vozilo u pitanju. Nakon toga, vlasnik im je pokazao gdje ga mogu pronaći pomoću GPS pratitelja u vozilu.

Vlasti su otišle na tu lokaciju, na zemljani put kilometar dalje i, naravno, tamo je bio srebrni Cybertruck. Prema policiji, osumnjičeni je tada pobjegao ignorirajući upute policajaca. Potjera nije dugo trajala jer je osumnjičeni odlučio stati, vjerojatno shvaćajući da je pokušaj bijega u tako prepoznatljivom vozilu uzaludan.

Policajci su ga uhitili bez incidenata i odveli ga u zatvor Sussex uz jamčevinu od 4.002 dolara. Sada se Cohee suočava s četiri optužbe, uključujući krađu vozila, ignoriranje policajca, kazneni upad na posjed i vožnju bez vozačke.

Samo optužba za krađu može mu donijeti kaznu zatvora do dvije godine. Sve to zbog krađe automobila koji sadrži toliko skup sustav da je teško pomisliti da ga neće pronaći u svega par sati ili minuta.

Pročitajte više