Shaquille O’Neal ima novi auto

IAKO se njegovo bogatstvo procjenjuje na više od pola milijarde dolara, legendarni centar bira isključivo sportski nastrojene automobile koji ne dolaze iz domene automobilske egzotike.

Bar ne u Americi gdje je Dodge Charger uobičajena pojava, ali i jedan od najpoželjnijih automobila na tržištu. Posebno u svom najprestižnijem izdanju kao što je SRT Hellcat Redeye Widebody. S preko 700 KS jedna od najsnažnijih limuzina je prije isporuke prošla tuning u Forbes Performanceu, koji je prije toga pripremio još dva Chargera za nekadašnju NBA zvijezdu. 

 

Cilj prerade je navodno isključivo vizualni, a uz karoserijske nadogradnje tiču se vizualnih efekata. Tako su sprijeda ugrađena LED dnevna svjetla u crvenoj boji, zajedno sa zelenim LED-icama i osvijetljenom značkom SRT izvedbe. 

Novi su i naplatci, sada promjera 21 inča, a silueta otkriva da je podnica automobila začinjena mesnatijim pragovima, ali i dodatnom LED rasvjetom. U istom tonu je uređen stražnji kraj s novim difuzorom i karbonskim dodacima te posebnom registarskom pločicom sa Shaqovim likom.

Lako je pretpostaviti kako su određene preinake napravljene i u kabini, prije svega zbog Shaqovog korpulentnog stasa. 

 

Pročitajte više