Sletjela je s ceste, a onda je za nesreću optužila svog psa

Screenshot: YouTube

VOZAČI uhvaćeni pod utjecajem alkohola imaju puno mašte pri davanju opravdanja, ali ova vozačica ih je sve zasjenila. 

Vožnja pod utjecajem alkohola je jedna od najlošijih odluka koju možete donijeti. Danas, kada su na raspolaganju brojne usluge prijevoza ne postoji razlog da se pijan sjedne za upravljač, i to ni pod kojim okolnostima. Jednostavno, nema opravdanja.

Ipak, neki i dalje voze pijani. A neki i stradaju u prometnoj nesreći koju su naravno najčešće sami prouzročili. A to onda u najboljem slučaju znači skupi popravak, gubitak vozačke i plaćanje nemale kazne. Sve rečeno napravila je i proživjela Kanađanka, koja je očito pod utjecajem alkohola sletjela s ceste i završila u kanalu. Ubrzo je stigla i policija i tijekom izvida saznala da je za sve "kriv" njen pas. 

Naime, vozačica je svu krivicu svalila na svog psa. Pritom ne mislimo da joj je on odvratio pažnju, već je izjavila da je pas vozio i da je u potpunosti kriv za nesreću. "Žena je policiji izjavila kako je u autu s njom bio pas, a u trenutku slijetanja s ceste vozio je upravo pas", stoji u službenom policijskom izvješću. Policajac je na ovakav odgovor zatražio da se vozačica alkotestira što je ona odbila. Zbog toga joj je oduzeta vozačka dozvola na 90 dana, sukladno kanadskom zakonu. Koliko je poznato, pas nije kažnjen. 

Pročitajte više