Specijalne serije C1 i C3 My Way

CITROËN lansira specijalne serije C1 i C3 My Way u lipnju koje karakterizira bogata serijska oprema i odličan omjer uloženog i dobivenog.

C1 My Way opremljen benzinskim 1.0i motorom kojeg krasi bogata oprema i cijena od 69.900 kn. U serijskoj opremi model ima navigaciju Tom Tom One, ABS, električni paket, paket look, servo upravljač, dva zračna jastuka, paket radio, klima uređaj, brojač okretaja, i dr.

C3 My Way je u ponudi s benzinskim 1.4i i dizelskim 1.4 HDi motorom. U serijskoj opremi ima navigaciju Tom Tom One, ABS, zračni jastuk za vozača i suvozača, bočne zračne jastuke, električne retrovizore, klima uređaj, paket look, plip, povišeno sjedalo vozača, progresivni servo upravljač, putno računalo, radio CD MP3 Pioneer, svjetla za maglu, volan podesiv po visini i dubini i dr. C3 My Way 1.4i u ponudi je po cijeni od 74.900 kn.

Prodajna akcija u lipnju

Citroën nudi u lipnju limuzinu C4 Visio + 1.6i 16 V s atraktivnom cijenom od 99.900 kn.

U bogatoj serijskoj opremi model s petorim vratima ima metalik boju, automatski klima uređaj, radio CD MP3 Pioneer, putno računalo, ABS, naplatke od lake legure 17”, progresivni servo upravljač, električni paket, svjetla za maglu, tempomat i dr.

U ponudi tijekom lipnja je i C3 Airdream 1.1i s klimom od 64.900 kn, C4 Picasso Visio 1.6i  s cijenom od 129.900 kn, te Berlingo First 1.4i koji je u ponudi s cijenom već od 69.900 kn.

Ponuda uključuje i financiranje s Citroën Financial Services uz trenutno odobrenje kredita i individualno prilagođene ponude, te brojne pogodnosti za kupce osobnih vozila marke Citroën.

Pročitajte više