Specijalne serije najpopularnijih Citroëna

ZASTUPNIK Citroëna za Hrvatsku u mjesec lipanj je ušao s dvije nove izvedbe svojih najpopularnijih modela, koje kupcima nude dodatne uštede, prvenstveno u vidu bogatije opreme uz akcijsku cijenu osnovnog modela.

Citroën C3 Adriatic

Limitirana serija Adriatic je ponovno aktualna, i to na modelu C3 Visiodrive.

Limitirana serija C3 Adriatic je dostupna na hrvatskom tržištu od 1. lipnja, a donosi bogatu serijsku opremu koja sadrži ABS + AFU, 6 zračnih jastuka, električni paket, klima-uređaj, putno računalo, radio CD MP3, svjetla za maglu, kožni upravljač, limitator i regulator brzine i metalik boju. Izvedba se nudi u kombinaciji s 1.4i benzinskim motorom snage 75 KS, i to po cijeni od 85.900 kn, uz isporuku odmah.

Ukoliko se kupac odluči za vjetrobransko staklo Zenith, koje pruža jedinstven doživljaj u vožnji, C3 Adriatic je dostupan po cijeni od 88.900 kn, a ukoliko se odluči uz to za paket City koji uključuje pomoć pri parkiranju straga, vanjske grijane i preklopive retrovizore i električne podizače straga te aluminijske naplatke od lagane legure 16", cijena iznosi 89.900 kn.

Ova posebna limitirana serija je dostupna do isteka zaliha kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën.

Citroën  C4  Gold  Edition

Ususret novoj generaciji popularnog kompakta Citroën lansira specijalnu seriju C4 Gold Edition koja je dostupna na hrvatskom tržištu na pevratnoj izvedbi modela. Uz bogatu serijsku opremu koja sadrži ABS + AFU, električni paket, automatski klima-uređaj, putno računalo, radio CD MP3, svjetla za maglu, regulator i limitator brzine, zračne jastuke za vozača i suvozača, naplatke od lagane legure 16" i metalik boju, ova izvedba je dostupna već od 89.900 kn s motorom 1.4i 16V 90 KS.

Citroën C4 Gold Edition je također dostupan s istom opremom i motorom 1.6 HDi 92 KS, i to po cijeni od 101.900 kn.

Ova specijalna serija je dostupna kod svih ovlaštenih distributera novih vozila Citroën.

Pročitajte više