Stigla kraća izvedba Berlinga pristupačnije cijene

Foto: Citroen

ZAPOČELA je prodaja Citroena Berlingo Business M sa 100% odbitka PDV-a po početnoj cijeni od 103.500 kuna

Model je namijenjen prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta uz nosivost do 900 kg i obujam prostora za teret do 1355 litara.

U ponudi je s pet sjedala koja su smještena u 2 reda, kao u putničkom Berlingu te pregradnom stijenom i rešetkom iza 2 reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću 100% odbitka PDV-a.

Duljina M dolazi s dvije razine opremljenosti Live i Feel.

Berlingo Business M u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S BVM6, a od dizelskih motora u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je i EAT8 mjenjač uz dizelski motor BlueHDi 130 S&S.

Berlingo Business M u serijskoj opremi ima 6 zračnih jastuka, ABS + REF + AFU + ESP + ASR, cofee break alert, prepoznavanje prometnih znakova za ograničenje brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar vozne trake, Aktive Safety Break, regulator/limitator brzine, pomoć pri kretanju na kosini, lijeva i desna bočna klizna vrata sa staklom, ručni klima-uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth+ USB i dr.

U ponudi je s cijenom od 103.500 kn bez PDV-a, a uz Citroën financiranje s mjesečnom ratom od 1400 kn.

Pročitajte više