Stigla osvježena Micra

MICRA slavi svoj peti rođendan s diskretnim izmjenama na vanjskom izgledu, novim presvlakama te dodatkom nove user-friendly opreme.

Uz odmjereno korištenje vizualnih elemenata kao što su diskretni detalji od kroma, zatamnjena maska prednjih svjetala i zatamnjeni B nosači, Micra ulazi u novu fazu svog života s još sofisticiranijim, modernijim i zrelijim izgledom. I u unutrašnjosti novi materijali te novi način kombiniranja boja osiguravaju ugodniji ambijent.

Filozofija korištenja "prijateljske tehnologije" na Micri se nastavlja. Jedan od primjera je i novi dvostruki DIN radio/CD player. Inkorporirajući Bluetooth tehnologiju, on omogućuje telefoniranje s kompatibilnih mobilnih telefona preko audio sustava vozila. Zahvaljujući kontrolnom gumbu na upravljaču, telefonirati se može bez korištenja ruku.

Novost u opremi je sustav pomoći pri parkiranju, kao i dodatni priključak za MP3 playere s kojih se može slušati glazba preko stereo sustava automobila. Još jedan novi dio opreme koji osigurava veću sigurnost, ali i udobnost u vožnji, je upozorenje na ograničenje brzine.

Novost je i uključivanje klima uređaja u serijsku opremu već od početne verziji u gami. Tako se nova Micra 1. 2 3DR Visia, koja uz klima uređaj, u serijskoj opremi nudi ABS, 2 zračna jastuka, servo upravljač, el. podizače prednjih stakala i daljinsko centralno zaključavanje na hrvatskom tržištu nudi po cijeni od 74.000 kuna.

Pročitajte više