Suzuki je modernizirao svoje klonove RAV4 i Corolle

Foto: Suzuki

KADA prodaja stagnira, najbolje je probati napraviti facelift. U Suzukiju priznaju kako je prodaja njihovih modela Across i Swace znatno ispod očekivanja, pa će ih probati "pogurati" modernizacijom. 

SUV Across i karavan Swace sada imaju 10.5-inčni multimedijski zaslon osjetljiv na dodir HD rezolucije u koji je integriran navigacijski sustav. Sustav standardno ima i prepoznavanje prometnih znakova s ​​vizualnim i zvučnim upozorenjima pri prekoračenju ograničenja brzine.

Novi sustavi za prevenciju sudara

Osim toga, proširene su funkcije sustava za prevenciju sudara tako da oba modela zadovoljavaju Opću sigurnosnu uredbu, koja će se primjenjivati ​​u Europskoj uniji od srpnja 2024. godine.
Uz to, 12.3-inčna potpuno digitalna ploča s instrumentima koja se dokazala u Acrossu također se prvi put koristi u Swaceu.

Plug-in hibridni pogon od 225 kW/306 KS temeljen na 2.5-litrenom četverocilindričnom benzinskom motoru osigurava pogon za Across. Swace ima hibridni pogon s izlaznom snagom sustava od 103 kW/140 KS. Dva Suzukijeva modela tehnološki su blizanci Toyote RAV4 (Across) i Corolle (Swace).

Pročitajte više