Teslin Cyberquad je rasprodan, a cijene koje traže preprodavači su nevjerojatne

Foto: Tesla Motors

TVRTKA Tesla Motors je paralelno s limitiranom serijom u prodaju pustila i dječji Cyberquad koji je usprkos paprenoj cijeni rasprodan u rekordnom vremenu.

Zviždaljka se prodavala po cijeni od čak 50 dolara, a dio opravdanja je išao na račun dizajna inspiriranog Cybertruck vozilom te materijalom. Cyberwhistle je rasprodan u rekordnom roku, a onda se našao na eBayu po cijenama koje su išle i do 1500 dolara. Najbolje je da su one po cijeni od 200 do 300 dolara nalazile put do kupaca. A govorimo o zviždaljci koju možete kupiti za desetak kuna. 

 

Sada se priča ponavlja s dječjim četverociklom. Pogonjen električnom energijom i opremljen LED svjetlom nudio se po cijeni od 1900 dolara. Rasprodan je, a maleni elektrocikl sada nude preprodavači. Cijene su paprene, a idu od dvostruko više od početne pa sve do nevjerojatnih 17.000 dolara. Većina ih se nudi po cijeni do 6000 dolara.

>> VIDEO Ameri poludjeli za novim Teslinim proizvodom

Cyberquad je maleni četverocikl nosivosti 69 kg koji može potegnuti do 16 km/h, a doseg mu je 24 km. Puni se pet sati i ima 36-voltnu bateriju. 

Pročitajte više