Upoznajte Brown Sugar, kamper s dušom pravog Amera

Screenshot: eBay

VLASNIKU stigla ponuda, koja se ne odbija.

Modificirani Chevrolet C30 Camper iz 1983. godine prodaje se na eBayu. Najviša ponuda za vozilo pristigla do završetka aukcije je čak 100.099 dolara.

Kompanija River City Rods je prošle godine, prije SEMA sajma automobila, radila izmjene na vozilu. Kamper je poslije modifikacija dobio nadimak Brown sugar. Pokreće ga 5,3-litarski V8 motor, usuglašen s mjenjačem s 4 brzine. Prodavač nije objavio podatke o snazi motora i okretnom momentu.

Ispod karoserije se kriju brojne nadogradnje. Podešavanjem ovjesa moguće je spustiti podnicu toliko nisko da doslovno dodiruje tlo. Ova opcija je savršena prilikom izlaganja na sajmu, ali ne i tijekom avanture u prirodi. Kompanija GSI je radila modifikacije ovjesa i upravljačkog sustava.

Vanjski izgled privukao je veliki broj posjetitelja sajma, a prisutni kažu da su se mnogi fotografirali pored kampera. Retro smeđa boja vozila izgleda prelijepo u kombinaciji s nijansama žute, zlatne, crvene i narančaste.

Interijer je izrađen po mjeri i odlikuje ga veliki broj pametnih rješenja. Na primjer, sudoper je izrađen od starog Coca-cola hladnjaka. Zamrzivač je također napravljen po mjerii, a atmosferu upotpunjuju brojni unikatni detalji i činjenica da je sve obloženo drvetom.

U vozilu se nalazi toalet, udobni ležajevi i pod koji je obložen drvetom. Drvene bačve su pretvorene u masivne zvučnike, a postavljeno je i nekoliko sigurnosnih kamera.

 

Pročitajte više