Video Autoclick (2): Pogledajte novi nastavak

U DRUGOM nastavku video magazina Autoclick pogledajte testove gradskih šminkera Chevroleta Aveo i Fiata Punto, ali i druge zanimljivosti iz automobilskog svijeta.

Novi Chevrolet Aveo testirali smo u limuzinskoj izvedbi. S 4,5 metara duljine, snažnim 1.6-litrenim motorom i bunkerom od čak 500 litara Aveo nadilazi okvire gradske klase namećući se kao ulazni model obiteljske ponude. Kvalitetne izrade i fer ponude Aveo se nameće kao definitivno jedan od uvjerljivijih modela ove vrste.

Stari znanac Punto predstavlja se u trećem po redu izdanju. Evoluirana Grande izvedba zadržava prepoznatljiv, oku ugodan izgled prethodnika uz novine dostojne tek epiteta kozmetičkih zahvata. Redizajnirani model donosi višu kvalitetu izrade, bogatiju opremu, ali i pošteniju cijenu.

Na kraju spomenimo kako u idućem nastavku možete očekivati i pregled prošle sezone WTCC utrka kao najavu nove sezone. Također, bliži se Ženeva, a Index i ove godine u suradnji s portalom Autoclick.hr donosi ekskluzivan sadržaj s lica mjesta.

Pročitajte više