VIDEO Bivši Rimčev zaposlenik ima novi proizvod

MISHA Charoudin je popularnost stekao objavom videomaterijala s Nürburgringa, a sada je jedan video posvetio nečem posve novom. 

Posjetio je hrvatsku firmu T.S. Custom iza koje stoji bivši Rimčev zaposlenik, Tino Šturlić. On je očito još jednom spojio ugodno s korisnim pa se nakon elektrifikacije vlastite barke odlučio okušati u izradi simulatora gibanja. 

Ime mu je Response, a Tino ga je razvio i izradio u potpunosti samostalno. Kao što je Misha primijetio, njegov simulator vrlo vjerno prenosi gibanja omogućujući bolji osjećaj tijekom korištenja računalnih simulacija vožnje. Dodatno, Timov response simulira i vibracije motora, i to zahvaljujući zvučnicima ugrađenim ispod sjedala. 

Misha je vrlo ugodno iznađen karakteristikama simulatora. "Nisam pobornik sim utrka, i dugi niz godina bio sam protiv njih. Nije mi se svidio način na koji su prenosili povratne informacije, bila je prevelika razlika između stvarnog života i sim utrka. Ali ovo je sad potpuno drukčije iskustvo“, objašnjava Misha. 

I na kraju o cijeni. Misha nije uspio doznati cijenu ovakvog simulatora, ali je dobio potvrdu kako se radi o izuzetno velikim iznosima.

Pročitajte više