VIDEO Djevojka ukrala auto. Uslijedila je brutalna potjera autocestom i šokantan kraj

Žena (27) uhićena je nakon što je ukrala Hondu Civic iz prodajnog salona u Doralu na Floridi i bježala policiji velikom brzinom kroz gust promet, piše Carscoop.

Kaos je započeo nedugo nakon što je Melina Logan navodno uzela 2024 Civic na probnu vožnju iz autosalona u Južnom Miamiju, ali ga nije vratila. Policajci su je lako sustigli, ali je odbila zaustaviti se. Umjesto toga, odlučila je voditi policiju u potjeru po autoputu Palmetto, dosegnuvši brzine od 145 km/h.

Snimka s kamere na kontrolnoj ploči koju je objavila policija prikazuje policajca koji juri Logan. U jednom trenutku, policajac se sudara sa stražnjim i bočnim dijelom drugog policijskog vozila parkiranog pored autoputa. Unatoč gustom prometu, Logan se može vidjeti kako nepromišljeno vijuga između automobila prije nego što skrene u traku za hitne slučajeve.

U jednom trenutku automobil u bijegu sudara se s betonskom barijerom dok se traka za hitne slučajeve sužava. Potjera se završava nekoliko trenutaka kasnije kada Logan udara u stražnji dio kamiona i zaustavlja se pored autoputa.

Policajac brzo prilazi automobilu s pištoljem uperenim prema ženi. Logan se može vidjeti kako polako izlazi iz automobila prije nego što se popne na barijeru i skoči u jezero ispod. Na njenu nesreću, nekoliko policajaca vidjelo je njen skok, a čak je i lokalni medijski helikopter pratio dok je bila u vodi. Nije prošlo dugo prije nego što su je policajci izvukli iz vode i uhitili.

Local10 izvještava da se Melina Logan tereti za krađu i napad trećeg stupnja na policajca.

Pročitajte više