VIDEO Influencer se zabio Lamborghinijem u Škodu i ubio vozača

Screenshot: YouTube

U stravičnoj prometnoj nesreći smrtno je stradao vozač Škode. 

Na mjesto nesreće je odmah stigla i policija, koja je poznatog njemačkog influencera odvela u bolnicu i potom lišila slobode. 

Do prometne nesreće je došlo na njemačkom Autobahnu (A66) nedaleko od Hofheima, a prethodila joj je ilegalna utrka. Za upravljačem zelenog Lamborghinija Aventador S bio je njemački influencer Navid Alpha, a kako njemački Bild javlja, upravo je on izgubio kontrolu nad vozilom, zabio se u ogradu i potom udario u Škodu i Opel. 

Lamborghini i Škoda su se odmah zapalili, a iz vatre se uspio spasiti samo vozač talijanske jurilice. Vozač Škode je preminuo na mjestu nesreće od posljedica požara. 

Vijest prati i video snimljen netom prije nesreće, koji prikazuje influencera kako juri u Lamborghiniju, a prate ga još jedan Lamborghini te Porsche 911 GT3. Video jasno pokazuje kako su se utrkivali i divljali cestom.

Olakotna okolnost neće biti ni snimke s Instagram profila. Naime, među brojnim objavama je i jedna u kojoj pri 200 km/h s jednom rukom drži volan, a drugom se snima mobitelom.

Posljednje informacije govore kako je uhićen i 26-godišnji vozač Porschea, dok se za vozačem bijelog Lamborghinija još traga.  

 

Pročitajte više