VIDEO Iznajmili mu novi Ferrari, a on ga vratio polomljenog

Screenshot: YouTube

LAS Vegas je grad koji nikad ne spava, a u njemu tulumi nikad ne staju. Osim kada voziš tuđi Ferrari.

To je na svojoj koži iskusio nepoznati "sretnik" koji je odlučio unajmiti potpuno novi Ferrari F8 Tributo snažan preko 700 KS. Bio je to prevelik zalogaj za njega, pa je vožnja kratko trajala. Stoga je umjesto osobnog vraćanja nazvao agenciju da ga sami pokupe. Navodno je imao manju nezgodu kad je udario u kamen na cesti. 

Međutim, kako je u pitanju Royalty Exotic Cars, agencija s ogromnim iskustvom u rentanju znala je da je puno veća vjerojatnost nekog ozbiljnijeg oštećenja. Podsjetimo, to je ona ista tvrtka koja je svojevremeno prodavala Lamborghini s ogromnom kilometražom.

Auto su pokupili, a kad su stigli u garažu i podigli ga na dizalicu, prizor nije bio nimalo lijep. Oštećenja su daleko opsežnija od uništenog naplatka, tolika da je napuknuo okvir auta. A takvu štetu teško bi prouzročio lagani udarac nakon pokušaja izbjegavanja kamena pri 70-ak km/h. U svakom slučaju, od udarca u kamen ne bi se polomila dva kotača, aktivirao zračni jastuk te odlomio rubnjak. Kasnija istraga pokazala je da su na obližnjoj cesti pronađeni dijelovi Ferrarija, kao i podulji tragovi kočenja. 

Iako je najam automobila platio 899 USD na četiri sata, ovo će biti itekako skupa zabava, što će spoznati nakon razgovora s osiguravajućom tvrtkom. Agencija će, pak, dobiti novac od osiguranja, ali će ostati bez zarade. U svakom slučaju, teško da će skoro vrijeme doći u priliku kupiti ovakav auto. 

Pročitajte više