VIDEO Kupio je i četvrti Bugatti, ali je pao na ekotestu. Otkriven je i razlog

Screenshot: YouTube

MANNY Khoshbin je kralj nekretnina, ali i vlasnik jedne od najimpresivnijih kolekcija hipersportskih automobila. 
O njegovoj kolekciji smo već izvještavali pa je tako svojedobno imao potrebu objasniti zašto ima tri Bugattija. Manny ima neke svoje probleme, a jezikom smrtnika, on je "jednostavno prisiljen voziti Bugatti". Naime, Manny kaže kako mora voziti Bugatti jer je simbol uspjeha, a on je jako uspješan. 

Tu je tvrdnju Manny još jednom dokazao kupivši još jedan Bugatti. Izabrao je sasvim običan primjerak iz 2006. godine s 22.500 prijeđenih kilometara. Ono što će mnoge iznenaditi je da ovaj automobil ne zadovoljava na tzv. „smog testu“. Manny tu ne vidi ništa sporno i ne dovodi u vezu činjenicu da je Bugatti u sastavu VW grupe. Razlog je puno jednostavniji, a to je činjenica da premalo vozi Veyrona, mišljenja je Manny.

>> VIDEO Kupio je tri Bugattija, a sada je otkrio razlog

Ubuduće će još češće voziti Bugattije, a mi podsjećamo kako neke procjene kažu da svaki kilometar odvezen u Bugattiju stoji oko 300 USD, nakon što se pridodaju svi mogući troškovi održavanja.

Recimo i kako će ovaj kolekcionar uskoro dobiti prinovu. Do kraja godine kolekciju će podebljati McLarenom, i to modelom Speedtail. 

Pročitajte više