VIDEO LeBron James je isprobao svoj novi auto

Screenshot: YouTube

IAKO ga se često vidi u Porscheu, slavni košarkaš će ubuduće morati voziti i ovu zvijer.

A i on je upravo tako nazvao novog Hummera nakon što ga je prvi put vidio. GMC je sada objavio video prvog susreta LeBrona i nove generacije Hummera čiji je ambasador. Nakon što ga je pogledao iz svakog kuta dobio je i priliku da ga provoza. Kako je u pitanju pretprodukcijski primjerak, mogao je vozilo samo izvesti iz garaže i provozati ga po dvorištu. Za nešto više morat će se strpjeti još neko vrijeme.

Nema sumnje, kao GMC-ov promotor LeBron će biti među prvima u Americi koji će voziti Hummera javnim prometnicama. On je to i obećao najavivši kako će ga voziti kada dođe kući u Ohio, ali i Los Angelesom.

Podsjetimo, Edition 1 izvedba modela se nudila po cijeni od 112.595 USD, ali su svi dostupni primjerci već rezervirani. Moći će se prepoznati po ekskluzivnoj bijeloj boji i Lunar Horizon uređenju interijera. S tri elektromotora Hummer definitivno opravdava imidž snagatora. Procjenjuje se kako će davati preko 1000 KS i 1085 Nm. 3 sekunde do 100 km/h i doseg od 560 km su dodatni razlozi za toliku popularnost ovog vozila. 

Pročitajte više