VIDEO Mladu majku napao motociklist s pištoljem, a onda mu je vratila

Screenshot: Instagram

NASILNI motociklist je dobio odgovor koji definitivno nije očekivao. 

Snimka prikazuje bandu na motociklima koja stiže na raskrižje. Jedan od motociklista se potom penje na automobil u koloni i skače po zadnjem staklu sve dok ga nije slomio. U tom trenutku iz auta izlazi mlada vozačica, 23-godišnja Nicki Bullock. Ona je u trenutku napada dostavljala hranu za Uber Eats. Motociklist ju je pokušao zaplašiti udarcem kacigom u glavu, pa i pištoljem, ali ona ne staje. 

Neustrašivo je krenula na njega i na koncu mu srušila motocikl, čime ga je u potpunosti posramila. Bullock je tek naknadno u razgovoru za američke medije pojasnila zašto je toliko riskirala i krenula se obračunavati s na prvu osjetno jačim protivnikom. 

 

Naime, u trenutku napada, dok je motociklist razbijao stražnje staklo, u autu su bila njena djeca. "Na prvu nisam reagirala, ali kada sam shvatila da čovjek skače i razbija staklo na mom automobilu, morala sam reagirati. Bila je to instinktivna reakcija, morala sam zaštititi svoju djecu“, rekla je Bullock. 

Pritom je objasnila kako nema ništa protiv motorista, ali da je u ovoj situaciji jednostavno izgubila kontrolu. Nema sumnje, majčinski instinkt jači je od svake razumom vođene odluke. 

Policija je rekla da je identificirala i lišila slobode motociklista, a okružni tužitelj Larry Krasner (koji je govorio prije nego što je počinitelj identificiran) rekao je da se prema njemu neće postupati olako kada na kraju bude uhićen. "Ta osoba, tko god ta osoba bila, ako bude uhvaćena, a ja dobijem priliku optužiti tu osobu, mi ćemo postupkom vrlo energično slijediti takvo ponašanje", rekao je Krasner za CBS.

 

Pročitajte više