VIDEO Nico Rosberg vozi prvu Neveru, evo koliko ih je prodano

Screenshot: YouTube

LEGENDARNI vozač nije štedio Neveru, a doznali smo i koliko ih je prodano. 

Nedugo nakon što je preuzeo svoj primjerak i registrirao ga, Nico Rosberg je objavio video u kojem je pokazao kako je odlučio Neveru doista voziti, a ne čuvati ju poput kakvog pasioniranog kolekcionara. Pritom je odlučio poslušati savjete i snimiti što njegovi poklonici žele. 

Ništa mu neće dan pokvariti

Tako je Neveru nakon vožnje Monakom odlučio detaljno isprobati u najkompetitivnijem Track modu rada s dodatno prilagođenim postavkama. Kad je izašao, Rosbergu se dogodila i neugodnost, a to je da je ostavio ključ u pretincu u automobilu i Nevera je ostala zaključana. 

Nakon što mu je dostavljen drugi ključ Rosberg se uputio na praznu magistralnu cestu gdje je isprobao puni potencijal automobila. Poseban izazov bio je Drift mod rada. A prije odlaska dogodila se još jedna neugodnost.

Prilikom polukružnog okretanja na cesti, i to pred zavojem, Nevera je stala zaglavljena jer je Rosberg slučajno aktivirao parkirnu kočnicu. Uspio se maknuti s ceste, ali tu je morao kapitulirati i ostaviti auto. Navečer se vratio i uspio otkloniti problem.

Nakon objave videa reagirao je i Mate Rimac te potvrdio kako moraju još poraditi na Neveri kako bi se olakšalo korištenje automobila. "Moramo neke stvari pojednostaviti. Fokus je bio na performansama i featureima. Sad treba polirati. Imamo dugu listu stvari koje će doći s over the air updateima", poručio je Rimac. 

 

Nico driving his Nevera - hard.

Objavljuje Mate RimacUtorak, 27. prosinca 2022.

Evo koliko je primjeraka prodano

Prvi primjerak Nevere kupio je Nico Rosberg, ali pitanje je koliko je primjeraka doista prodano. Prijašnji "nesporazum" u kojem su brojni svjetski mediji prenijeli informaciju kako su svi primjerci rasprodani dakako nije bio istinit. 

Međutim, sada je jedan drugi britanski magazin došao do trenutnog broja. AutoExpress je napravio reportažu o Neveri, a na kraju teksta spominju kako je oko 50 primjeraka već prodano, kao i da je prvi kupac bio doista Nico Rosberg. 

Pročitajte više