VIDEO Ovako na Zapadu izgleda napušten prodajni salon

Screenshot: YouTube

DA se nešto ovakvo dogodilo na Balkanu, do danas bi nestalo sve, pa i boja sa zidova. 

Za razliku od nekih prodajnih salona koji su i nakon zatvaranja ostali netaknuti pretvorivši se u svojevrsne vremenske kapsule, ovaj salon je u potpunosti demoliran, ali ne i opljačkan. Video salona smještenog negdje u Njemačkoj je nedavno objavljen na YouTube kanalu Forgotten Buildings.

Svađa dva brata

Prema dostupnim informacijama prodajno-servisni centar su vodila dva brata. Oni su se prije petnaestak godina posvađali i odlučili razići. Prodajni salon je tada zatvoren, a servis je nastavio raditi. Sudeći po kalendaru sa snimke servis je radio još 16. prosinca 2019. godine, a u servisu su ostale dvije Kije koje stranke nisu nikad podigle. 

Oni su demolirani, ali nisu rastavljen i otuđeni. Također, u zgradi se nalazi još uvijek hrpa dijelova što naglu odluku o prestanku rada čini još čudnijom. Čak je i hrana ostala u hladnjaku, a na zidovima su promotivne fotografije popularnih modela s kraja 1990-ih.

Naime, ovo je bio salon koji je zastupao Kia i Lada vozila, dok je servisni odjel radio kao multibrand servis s potpunom uslugom i prodavaonicom rezervnih dijelova. 

Pročitajte više