VIDEO Popravak mu htjeli naplatiti 39.000 eura. Pogledajte kako je sredio oštećenje

Screenshot: YouTube

DETAILING je danas sve popularniji, što uključuje i manja oštećenja laka. Kod većih oštećenja još uvijek je najčešći klasičan popravak kod limara i lakirera.

Upravo to je i bio put kojim je krenuo vlasnik električnog kamioneta, Riviana R1T. Međutim, on je ostao nemalo iznenađen kad je dobio ponudu za popravak udubljenja na stražnjem lijevom kutu automobila u iznosu od čak 41.000 USD ili nešto više od 39.000 eura. 

 

Umjesto toga vlasnik je odlučio voziti gotovo tisuću kilometara do specijalista za popravke lima bez lakiranja. Matt Dent Slayer Boyette ga je primio, a u videu možemo vidjeti njegovu magiju. On objašnjava kako je ponuda toliko velika jer se panel na ovom modelu proteže skroz do prednjeg kraja vozila te je potrebno puno posla krene li se klasičnim putem. 

Daleko manje invazivna je njegova metoda. Filigranski precizni udarci i puno strpljenja nakon dva dana tuckanja urodili su plodom. Usprkos teško dostupnoj površini i nemalom poslu, ovo je ipak bio osjetno kraći i zasigurno povoljniji put od klasične zamjene panela i lakiranja.  
 

Pročitajte više